Staven 10 & de Prinses

· Artikelen
Author

Traditioneel staat Staven 10 voor beklemming en een nieuw begin. Je voelt je down omdat je teveel van jezelf gevergd hebt. De zaken zijn je boven het hoofd gegroeid. Bevrijd je van al die tegenstrijdigheden en moeilijkheden zodat je energie weer vrijkomt.

De tarotkaart uit De gevleugelde Tarot is duidelijk een copycat van de Rider Tarot.
De onhandige man loopt in een harmonisch landelijke omgeving. Gooi die stokken toch op een hoop en ga zwemmen, wens je hem toe. Als je de sfeer vergelijkt met de dezelfde kaart uit het Thot deck zie je eveneens zowel de harmonie als de dreiging van het ondraaglijke.

Lees of print het hele artikel.

Staven 10 Staven 10 Crowley Tarot Staven Prinses Staven Prinses Crowley Tarot

Ik leg gelouterd de last daar neer waar hij hoort